Du er landet på Løvblæser.dk, det helt rigtige sted at finde løvblæser. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle løvblæser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch ALB 18 Li 18V løvblæser solo

Første anbefaling på listen er fra mærket Bosch.

Det bedste tilbud på “Bosch ALB 18 Li 18V løvblæser solo” vi har fundet er hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 599,95

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch løvblæser ALB LI soloDenne maskine er uden batteriDen batteridrevne løvblæser ALB 18 LI er perfekt til terrasser og små haver.
Den koncentriske og hurtige luftstråle har en hastighed på 210 km/t og fejer løv og andet haveaffald sammen i bunker, som…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: LBB 1060/36 BP Løvblæser

 • Dagens pris: 4743,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8375.00, nu kun 4743,75.
  Du sparer 3631 kr. / 43 %
 • Fundet hos Induclean

Anden anbefaling har vi fundet hos Induclean, hvor du kan købe LBB 1060/36 BP Løvblæser til kun 4743,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne kraftfulde batteridrevet løvblæser (rygsæk model) er velegnet til støre områder hvor komforten spiller en væsentlig rolle ved længerevarende arbejde. Leveres med følgende udstyr: Standard dyse med metalskraber Variant, Batteri og oplader medføl…

Se hos Induclean ❯❯

3: LB 960/36 Løvblæser

 • Dagens pris: 2743,75 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4181.25, nu kun 2743,75.
  Du sparer 1437 kr. / 34 %
 • Fundet hos Induclean

Næste anbefaling er “LB 960/36 Løvblæser”.

Dagens bedste tilbud på “LB 960/36 Løvblæser” har vi fundet hos Induclean hvor prisen lige nu er 2743,75 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den batteridrevne løvblæser LB 960/36 er en kraftfuld men lydsvag løvblæser i top kvalitet Leveres med følgende udstyr: Højhastighedsdyse Skulderstrop Standard dyse med metalskraber Variant, Batteri og oplader medfølger ikke…

Se hos Induclean ❯❯

4: Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus

Produkt nummer 4 på vores “løvblæser-liste” er Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus som du lige nu kan købe for 2205,93 hos Toolworld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Skal bladene på terressen blæses væk? Denne Powerplus-løvblæser/vakuum gør det nemmere at få alle bladene væk fra terrassen, haven eller hvor de nu end ønskes væk.
Uanset om du vil samle dem sammen eller fjerne dem fuldstændigt, så forsvinder blade og hav…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

5: Benzin løvblæser 26 cc – 4 takts PowerPlus

Forhandlerens beskrivelse:
Denne 4-takts benzinblæser fra Powerplus er en let og kompakt, men alligevel kraftig og meget holdbar enhed.
På ingen tid blæser det alle blade væk maks.
lufthastighed på 198 km / t, og du kan nyde en ordnet have igen. POWXG50400 er et eneståen…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

6: 18 V Batteri Løvblæser (Med Batteri) Kärcher

 • Dagens pris: 1229,- kr.
 • Fundet hos Toolworld.dk
 • Mærke: Kärcher

Sidste produkt på vores liste er 18 V Batteri Løvblæser (Med Batteri) Kärcher som vi har fundet til 1229,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den kraftfulde 18 V Kärcher batteri løvblæser kommer i et sæt med et batteri og batterioplader.
Den opnår en maksimal lufthastighed på hele 210 km/t, mens den er perfekt afbalanceret, så og ligger derfor rigtigt godt i hånden…

Se hos Toolworld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste løvblæser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse løvblæser:

Dyreste Løvblæser på listen er Løvblæser (Uden batteri og lader) Kärcher LB 1060/36 Bp fra Toolworld.dk med en pris på 5999.00. Billigste udvalgte Løvblæser er Løvblæser (Med batteri og lader) Kärcher LBB 1060/36 Bp Pack som du kan købe for 227.50 hos Toolworld.dk. Forskellen på de to priser er 5771.5 kr. – de 6 Løvblæser vi har fundet koster i gennemsnit 16575.05 kr.
Ovenstående Løvblæser data og priser er hentet fra 14 butikker (Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, Proshop.dk, Induclean, Toolworld.dk, Dorch & Danola A/S, LampeGuru.dk, VVSproffen.dk, vvs.dk, Globaltools, Texas A/S, Hjemmets, Plusshop.dk, Bazta.com). Alle Løvblæser tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Løvblæser guides:

Fandt du ikke det rigtige Løvblæser blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Løvblæser:

Du kommer til at elske din nye løvblæser – 3 gode råd til at investere i en

Er du også træt af den uendelige mængde blade og grene som ligger på terrassen og indkørslen, og er du lidt for doven til at gå ud med riven eller kosten, hver anden dag, så er en løvblæser den perfekte ide. Med en løvblæser kan du nemt og hurtigt fjerne blade og lignende, som ligger derude og fylder, og gør det umuligt at komme til og fra huset. Det går meget hurtigere end med en gammel rive eller kost, som bladene alligevel bare hænger fast i.

Der er altså mange gode grunde til at købe en løvblæser, dog så kan det være svært at finde den rigtige, og den som passer til lige præcis dine behov. Du kan her få nogle gode råd til, hvor du køber din nye løvblæser.

Køb løvblæseren online

Skal du ud og finde din nye løvblæser, så kan det være svært at finde den rigtige, til den rigtige pris. Dette bliver dog ofte nemmere online. Her kan man hurtigt få et overblik over udbuddet og kigge på de forskellige løvblæsere. Det er nemt og hurtigt at sammenligne priserne, og man behøver ikke køre rundt til hundrede forskellige steder for at finde en løvblæser, hvis de ikke lige havde den det ene sted. Samtidig så er der ofte også gratis fragt på, når du køber større ting.

Du sparer altså både penge på transporten, men det er også nemmere at finde den billigste udgave af lige præcis den løvblæser du ønsker dig. Du kan hurtigt sammenligne priser, uden at køre i hundrede forskellige butikker. Du sparer altså både penge, og det er langt nemmere at købe det online, du kan gøre det fra dit eget hus, og få det leveret til døren. Det at bestille online, har altså nærmest kun fordele. Det er også nemmere at få en masse information, da der ofte er mere dybdegående produktbeskrivelser her, end det du oftest får at vide i butikkerne. Start derfor med at kigge efter din løvblæser online med det samme.

Køb løvblæser efter dine egne behov

Når du skal ud og købe din løvblæser, så er det desværre ikke nok bare at bestemme, at man gerne vil købe den online, man skal også i gang med at finde den helt rigtige løvblæser, dette er dog ikke helt nemt, men der er et par ting man skal være opmærksom på. Til start er det en god ide at finde ud af, hvad man egentligt skal bruge løvblæseren til. Det er jo nok til at blæse haveaffald og blade væk. Man skal dog lige finde ud af styrken det kræver, og også hvor stort et område du gerne vil bruge dem på.

En del af dem er nemlig batteridrevne, og det er derfor en god ide lige at sikre at løvblæseren godt kan holde til at blæse det område du gerne vil have ryddet, på en opladning. Når du så har fundet ud af dette, så skal du også være opmærksom på vægten. Nogle af løvblæserne er ret tunge, og det er en god ide lige at tjekke vægten før man bestiller dem, så man er sikker på, at man kan bære den, og bruge den rigtigt.

Der er altså mange ting, du skal være opmærksom på, før du køber din næste løvblæser – nu er du dog klædt lidt bedre på til at finde og købe den rigtige løvblæser.

Hvorfor bør du købe din næste løvblæser på internettet

Ofte fri levering

Butikken prøver at lokke dig til at købe lidt mere end du havde tænkt – og derfor vil de gerne give fri levering, du skal bare købe for et vist beløb, der varierer blandt de forskellige forhandlere her på løvblæser.dk. Og du ender selvfølgelig med at købe for mere – men det gør egentlig ikke noget.

Tricket er bare at du ud over din løvblæser køber nogle flere ting som du skal bruge i fremtiden. Så køber du sjældnere end du måske havde gjort i fysiske butikker – men til gengæld får du grats levering af løvblæseren.

Bedre sikkerhed som forbruger

Hvis du skulle gætte, hvor ville du så sige at du havde de bedste rettigheder som forbruger? I en fysisk butik, eller når du køber på nettet? Mange vil nok gætte på at det er den fysiske butik, det virker jo så oplagt når man her har et sted at gå hen at klage hvis der er noget ved ens løvblæser man er utilfreds med.

Men faktisk er du meget bedre stillet som forbruger når du køber på nettet – du har mere sikkerhed og langt bedre returret.

Du kan bestille i fred og ro

Hvis du gerne vil have fred og ro når du køber din næste løvblæser skal du helt klart købe den online. Her er du kun dig selv, så der er ikke noget der forstyrrer dig. Sådan er det ikke hvis du går i en butik. Du kan godt prøve at komme uden for myldretiden.

Eller tage høretelefoner og noget stille musik i ørerne.

Men uanset hvad du gør vil du stadig blive forstyrret, af de andre shoppere, af personalet, af baggrundsmusikken. Shopper du hjemmefra undgår du alt det.

Et godt link

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden side brændeflækker.dk. Ud over løvblæser.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Måske kan du også lide:

Her på Løvblæser.dk skriver vi ikke kun om Løvblæser – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: