Du er landet på Løvblæser.dk, det helt rigtige sted at finde Milwaukee løvblæser. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Milwaukee løvblæser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Milwaukee M18 FUEL™ løvblæser F2BL-0

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dorch & Danola A/S.

Her kan “Milwaukee M18 FUEL™ løvblæser F2BL-0” fås til 2775,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Op til 17 m³/min.
i luftvolumen med 233 km/t til at fjerne blade, grus og snavsHøj konstant blæsekraft på 17,7 NUltimativ kontrol grundet et velafbalanceret design og variabel hastighedslås, der gør det muligt for brugeren at låse blæseren på en bestemt…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

2: Milwaukee Løvblæser 18V. Kulfri. M18 FBL-0

Sidste produkt på vores liste er Milwaukee Løvblæser 18V. Kulfri. M18 FBL-0 som vi har fundet til 1565,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
M18 FUEL™ løvblæser med POWERSTATE™ kulfri motor for længere levetid og mere kraft .
REDLINK PLUS™ elektronik giver den mest avancerede overbelastningsbeskyttelse for batteri og værktøj og øger værktøjets ydelse under belastning.
Ergonomisk design s…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Dyreste Milwaukee Løvblæser på listen er Milwaukee M18 FUEL™ løvblæser F2BL-0 fra Dorch & Danola A/S med en pris på 2775.00. Billigste udvalgte Løvblæser er Milwaukee Løvblæser 18V. Kulfri. M18 FBL-0 som du kan købe for 1565.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 1210 kr.
Ovenstående Milwaukee Løvblæser data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Milwaukee Løvblæser tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Løvblæser guides:

Fandt du ikke det rigtige Løvblæser blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Løvblæser: