Du er landet på Løvblæser.dk, det helt rigtige sted at finde løvrive. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle løvrive tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Solid løvrive

Første anbefaling på listen er fra mærket Fiskars.

Det bedste tilbud på “Fiskars Solid løvrive” vi har fundet er hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 119,95

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars Løvrive Solid – Træ – 1014813 Produktbeskrivelse Et ideelt redskab til at fjerne blade, løs mos og tørt græs fra plænen.  Inden den første klipning af plænen, skal der ryddes for blade og kviste.
Stålhoved og ulakeret skaft….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Fiskars Ergonomic løvrive 25 tænder

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Fiskars Ergonomic løvrive 25 tænder til kun 229,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den ekstra brede 25 tands løv- og bladrive fra Fiskars ergonomi serie er specielt udformet til at mindske belastningen af din krop under havearbejdet så du kan nyde frugten af arbejdet når du slapper af på terrassen efter en dag i haven.
Vinkelen på det S…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Fiskars Classic løvrive 22 runde tænder – 198 cm

Næste anbefaling er “Fiskars Classic løvrive 22 runde tænder – 198 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Fiskars Classic løvrive 22 runde tænder – 198 cm” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 249,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Løvrive fra Fiskars classic serien er udstyret med 22 afrundede stål tænder, hvilker er med til at gøre rivningen af nedfaldne blade og grene til en leg, uanset om arbejdet foregår på plænen hvor der samtidig skal tages lidt hensyn til græsset eller om de…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Fiskars – QuikFit Plæne-/løvrive 57 cm

  • Dagens pris: 257,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Fiskars

Produkt nummer 4 på vores “løvrive-liste” er Fiskars – QuikFit Plæne-/løvrive 57 cm som du lige nu kan købe for 257,- hos Coolshop.dk

Se hos Coolshop.dk ❯❯

5: Fiskars – QuikFit Løvrive – stor, 52 cm

  • Dagens pris: 161,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Fiskars

Sidste produkt på vores liste er Fiskars – QuikFit Løvrive – stor, 52 cm som vi har fundet til 161,- hos Coolshop.dk.

Se hos Coolshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste løvrive i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse løvrive:

Dyreste Løvrive på listen er Fiskars Classic Løvrive – 1005033 fra Homeshop.dk med en pris på 320.00. Billigste udvalgte Løvrive er Green>it Junior løvrive – lime som du kan købe for 43.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 277 kr. – de 5 Løvrive vi har fundet koster i gennemsnit 514.57 kr.
Ovenstående Løvrive data og priser er hentet fra 7 butikker (Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, vvs.dk, Coolshop.dk, Bolig & Haven, Økohaven, Proshop.dk). Alle Løvrive tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Løvrive guides:

Fandt du ikke det rigtige Løvrive blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Løvrive: